020 729 1500

AURINKOSUOJA­KALVOT

Viilennä vastuullisesti

säästä energiaa

Auringonsuojakalvot tehokkaaseen aurinkosuojaukseen

Oikein valitut auringonsuojakalvot säästävät energiaa ja lisäävät tuottavuutta.

Tarjoamme kaiken auringonsuojakalvojen valinnasta suunnitteluun, asennukseen, logistiikkaan ja kierrätykseen saakka.
3M on auringonsuojakalvojen edelläkävijä, joka takaa laadun. 

Toteutamme laadukkaan aurinkosuojauksen auringonsuojakalvoilla esimerkiksi kaikkiin kiinteistöihin ja toimitiloihin. Palvelemme kaikkia yrityksiä sekä muita aurinkosuojausta tarvitsevia tahoja Helsingin, Vantaan ja Espoon lisäksi muun Uudenmaan alueella.

Aurinkosuojakalvot toimiston viihtyvyyden parantamiseen

Kesällä aurinko ja auringonvalo saattavat tehdä olot myymälässä tai toimistolla tukalaksi liiallisen valon ja lämmön vuoksi, jopa Suomessa.

Eristävä ikkunakalvo on ratkaisu miellyttävämpään oloon toimistolla kesähelteillä. 3M-auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan sisälle toimistoon tai myymälään miellyttävät olosuhteet.

Aurinkosuojakalvot ehkäisevät häikäisyä ja vähentävät näin tehokkaasti myös silmien rasittumista.

3M Prestige -auringonsuojakalvot päästävät sisälle auringonvalon, mutta pitävät sisätilat viileinä. Ne eivät vaikuta data- ja puhelinverkkojen toimintaan, toisin kuin monet muut ikkunakalvot. Metallittomina ne eivät aiheuta myöskään korroosio-ongelmia. 

3M auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet.

Meiltä Saat mm.

Auringonsuojakalvot, ikkunakalvot

Mittakäynti takaa oikean kokoiset teippaukset ja kalvot

Suosittelemme kaikkien ikkunoihin tehtävien teippauksien kohdalla tarjoamaamme mittakäyntiä, oikeiden mittojen takaamiseksi. Mittakäynnin hinta on 88 euroa, alv 0. Kaikkiin yli 5000 euron tilauksiin mittakäyntii kuuluu hintaan.

Asiakas voi ottaa myös itse mitat ikkunoista. Mutta tässä tapauksessa vastuu mittatuloksesta ja mahdollisesti väärien mittojen takia virheellisistä teipeistä ja kalvoista, on asiakkaalla.

Aurinkosuojaus kokonaisvaltaisena palveluna

Auringonsuojakalvot voidaan asentaa kaiken tyyppisiin rakennuksiin. Korkeat lasiseinäiset toimistot, asuinkerrostalot parvekelaseineen tai liike- ja tuotantotilat ovat tyypillisiä auringonsuojakalvoilla viilennettäviä kohteita. 

Liiketilojen ikkunoiden mainosteippaukset kannattaa tilata samalla kertaa auringonsuojakalvojen kanssa. Tämä tuo säästöjä usemmalla tavalla.

Tarjoamme sinulle myös aurinkosuojauksen “avaimet käteen” -palveluna johon kuuluu neuvonta ja suunnittelu, mittakäynti ja asennus.

Miksi aurinkosuojakalvo meiltä?

Lämpökalvo ikkunaan nopeasti ja joustavasti

Kun kiinteistöön tarvitaan aurinkosuojausta, on auringonvaloa  eristävä ikkunakalvo nopea ja hyvä ratkaisu häikäistymiseen ja liialliseen lämpöön sisätiloissa. Ota yhteyttä meihin ja hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja vielä nopealla aikataululla.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa