020 729 1500

Autoteippaus myy puolestasi

Auton mainosteippaus –
henkilöautot, pakettiautot,
kuorma-autot sekä bussit ja rekat

Autoteippaus kannattaa

Hyvin suunniteltu auton mainosteippaus myy ja markkinoi puolestasi.
Yrityksesi värein, logoin ja arvolupauksin teipattu auto tekee yrityksestäsi näkyvän.

Hyvin suunniteltu autoteippaus myy

Fiksusti toteutettu autoteippaus kerää myönteistä huomiota.
Auton mainosteippaus herättää kiinnostuksen ja halun ostaa.
Autoon teipatut selkeät yhteystiedot saavat ottamaan yhteyttä.

Suunnitellaan yhdessä myyvä auton mainosteippaus

Auton mainosteippaus vuosikymmenten kokemuksella

Meiltä Teippi-Z Oy:stä saat kaiken auton mainosteippauksiin liittyvän 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun hyvästä suunnittelusta, asennukseen ja logistiikkaan sekä kierrätykseen asti. Palvelemme kaikkia yrityksiä ja muita tahoja jotka tarvitsevat laadukkaita mainosteippejä autoon. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla josta käsin palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan sekä koko Suomen alueella. Olemme luotettava kumppani tuhansien autoteippausten kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää auton mainosteippauksesta!

Meiltä saat:

Auton mainosteippaus Autoliiton tiepalvelu, yliteippaus

Laadukkaat mainosteipit autoon

Toteutamme hienon ja näyttävän autoteippauksen. Työ toteutetaan laadukkailla materiaaleilla ja lopputulos on tasapainoisen ja harmonisen näköinen. Sinä päätät haluatko näyttävän vai hieman hillitymmän teippauksen, meiltä onnistuu kaikki. Aina kannattaa miettiä etukäteen mitä ja miten halutaan mainostaa. Meidän hyvällä kokemuksella ja suunnittelulla saadaan aina erinomainen lopputulos aikaiseksi.

 1. Ota yhteyttä ensisijaisesti meihin sähköpostilla, voit myös toki soittaa. Yhteydenoton jälkeen teemme ennakkotutustumisen, jossa kysymme asiakkaalta onko haluttu logo jo vektoroituna ja löytyykö ajatusta halutunlaisesta logosta. Lisäksi tarvitsemme tiedon auton merkistä ja mallista sekä sen väristä. Myös asennettavan auton ovien ja ikkunoiden lukumäärä, sekä montako autoa on tarkoitus teippauttaa ovat olennaisia tietoja meille. Tämän perusteella annamme aikataulu- ja hinta-arvion auton mainosteippaukselle.

 2. Alkukartoituksen jälkeen, kun tilaus aktivoituu, graafinen suunnittelijamme tekee layoutin eli esiasettelun teippauksen sijoittelusta, sen väreistä ja koosta.Pystymme auttamaan asiakasta myös silloin kun oma ajatus on kateissa. Hyvä suunnittelun jälkeen myös asiakkaalla on mielipide jolloin yksityiskohtia voidaan säätää halutunlaiseksi. Suunnittelu tehdään tuntityönä.

 3. Toimitusaika on normaalisti 5-7 työpäivää asiakkaan hyväksymästä layoutista.

 4. Teippi tuotetaan, tulostetaan ja leikataan käsityönä. Mainosteipin valmistuttua asennukselle sovitaan aika. .Asennus voidaan tehdä joko meillä, autoliikkeessä tai asiakkaan omissa tiloissa. Pystymme toteuttamaan kaikki mainosteipit autoihin koko Suomen alueella toimivan alihankintaverkostomme ansiosta.

Miksi auton mainosteippaus juuri meiltä?

 • Yli 30 vuoden kokemus ja ammattitaito

 • Meiltä saat laadukkaan ja pysyvän autoteippauksen, joka ei tuhoudu painepesuri- tai konepesussa. Toteutamme myös lyhyemmät kampanjateippaukset.

 • Saat meiltä ammattitaitoisen graafisen suunnittelun työlle, joka tehdään autoteippauksen näkökulmasta. Näin lopputulos saadaan juuri sellaiseksi kuin on asiakas sen haluaa.

 • Tallennamme autoteippausten suunnitelmat ja varastoimme materiaalit, varmistaaksemme nopeat teippaukset niin vahinkokorjausten yhteydessä kuin tulevaan kalustoonkin.

 • Hyvä asiakaspalvelu ja joustavuus, pystymme huomioimaan yksilölliset tarpeet niin pienten, keskisuurten kuin isojenkin yritysten kohdalla.

 • Halliimme sopii kerralla teipattavaksi 10 henkilöautoa tai 2 rekkaa. Näin isotkin kokonaisuudet saadaan valmiiksi sujuvasti.

 • Layoutin hyväksymisestä auto teipeissä 5-7 työpäivän kuluessa

Ympäristöystävälliset mainosteipit autoon ja muualle

Olemme ympäristöystävällisessä tulostamisessa etujoukossa. Meillä oli Suomen ensimmäinen lateksivärejä käyttävä tulostin jo 2000-luvulla. Tällä hetkellä käytössä on HP:n lateksitulostin. Autoteipit voidaan tulostaa sillä pvc-vapaalle tulosteelle, joista ei päädy mikromuovia maailman meriin, toisin kuin muovipohjaisten autoteippien kohda tapahtuu. Itse laitekin pystytään kierrättämään 99,9 %: sti.

Autoteippaus kestää oikein hoidettuna vuosia

Katso ohjeet teipatun auton pesemiseen. Noudata ohjeita niin teippaus kestää vuosia.

ISKU, erottuva autoteippaus, yliteippaus, Teippi-Z

Autoteippauksen ohessa myös suojaukset kuntoon

Mainosteippauksen yhteydessä pystymme toteuttamaan asiakkaalle myös erilaiset suojaukset mikäli niin halutaan. Kyseessä voi olla kiveniskusuojakalvotus, umpioiden ja tuulilasin suojaaminen, ikkunatummennukset tai vaikka puskurin lastaussuojaus.Kaikki nämä onnistuvat teippauksen yhteydessä.

Pyydä tarjous auton mainosteippauksesta!

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.
Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa