020 729 1500

IKKUNATEIPPAUS

Yksilöllinen ikkunateippaus laadukkailla materiaaleilla

Ikkunateippaus ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa ja vantaalla

Teippi-Z Oy toteuttaa ikkunoiden teippaukset yrityksille yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla. Laadukas ikkunateippaus onnistuu Helsingin, Vantaan ja Espoon lisäksi muun Uudenmaan ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Palvelemme myös murtokalvoitusten ja sisustusteippauksien osalta.

Yksilöllinen ja laadukas ikkunateippaus

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä ikkunan teippausta, joka toteutetaan laadukkailla materiaaleilla sekä ympäristöystävällisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun teippauksille, jotta lopputulos on juuri sitä mitä asiakkaamme teippaukselta odottaa. Käytämme teippaustöissämme muun muassa 3M-tuotteita. Palveluumme kuuluu alkukartoituksen jälkeen mittakäynti, suunnittelu, teippausten tuotanto ja asennus.

Ikkunateippi mainoksella.
Liikeitlan ikkunateippaus toimii kätevä tapa mainostaa.

Mittakäynti on aina tarpeen

Ikkunoiden mainosteippauksissa on ensiarvoisen tärkeää, että tiedetään millin tarkasti millaiset teipit ovat ikkunaan tarpeen. Siksi suosittelemme vahvasti mittakäyntiä kohteeseen. Tällöin voit olla varma, että ikkunoiden mitat ovat oikein ja ikkunateipit oikeanlaiset. Tekemämme mittakäynti maksaa 88 euroa, alv 0. Yli 5000 euron tilauksissa mittakäynti on aina ilmainen.

Asiakas voi suorittaa mittauksen myös itse, mutta tällöin vastuu on asikkaalla esimerkiksi virheellisen mittauksen tuloksena olevien mainosteippien suhteen.

Ikkunan teippaus vastuullisesti ympäristöasiat huomioiden

Meiltä saa ikkunan teippauksen myös ympäristöarvot huomioon ottaen. Teippaus voidaan tulostaa pvc-vapaasti ja kun joskus mainosteippi otetaan kohteesta pois tai vaihdetaan uuteen, tiedetään että kyseessä ei ole ongelmajäte vaan se voidaan hyödyntää. Myöskään mainosteippauksesta ei tällöin aiheudu mikromuovia ympäristöön.

Ikkunateippaus yrityksille Helsinki, Vantaa, Espoo

Miksi valita Teippi-Z?

Tilaa ikkunan teippaus kokeneelta asiantuntijalta

Kun tarvitset laadukasta ikkunateippausta Helsingissä ja Uudellamaalla tai muun Suomen alueella, ota yhteyttä meihin ja toteutetaan yrityksesi näköinen ikkunan teippaus sisälle tai ulos.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa