020 729 1500

Mitä liikennelupa edellyttää kuorma-auton teippauksilta?

 

Liikennelupa – vaatimukset kuorma-auton merkinnöille

Liikennelupa edellyttää tiettyjä merkintöjä ajoneuvoihin. Merkintöjen puutteellisuus voi tulla kalliiksi, useammallakin tavalla. Kuorma-auton teippaus on syytä tehdä oikein. Liikennelupa edellyttää, että ajoneuvossa on oltava näkyvällä paikalla selvästi merkittynä liikenneluvan haltijan nimi ja yhteystiedot.

– Oikeat merkinnät puuttuvat nykyään monelta. Jos kirjallinen korjauskehotus on tehty ja sen laiminlyönnistä jää kiinni, poliisi voi ottaa kilvet pois autosta. Sen jälkeen auto on tuotava valvontakatsastukseen. Se on aika kova sanktio, sanoo katsastaja Marko Ukkonen Raskassarja -haastattelussa.

Katsastaja ja poliisi ovat tulkinneet liikenneluvan merkintävaatimuksia eri tavoin

Poliisin ratsiassa autoilija Jouni Toikalle sanottiin, ettei hänen vasta katsastetun auton merkinnät täytä vaatimuksia.
– Yksi viranomainen lukee lakia yhdellä tavalla, toinen toisella, Toikka toteaa Raskassarja haastattelussa.

Poliisi sanoi, että yrityksen nimeä eikä paikkakuntaa tarvitse olla, mutta niiden sijaan on oltava joku seuraavista: puhelinnumero, sähköpostiosoite tai yrityksen www-sivujen osoite. Lakitekstin mukaan ei tämäkään ole oikein.

Laissa kaupallisista tavarankuljetuksista todetaan, että liikenneluvan haltijan nimen tulee olla merkittynä ajoneuvossa näkyvästi. Vaikka tulkintoja on useampia, on kaikki em. vaatimukset helppoa ja edullista toteuttaa kerralla.

Liikennelupa-määräyksiä pidemmälle mietitty teippaus

Kuorma-auton teippausta ei kannata toteuttaa vain liikenneluvan ja valvovien viranomaisten vaatimukset mielessä. Puutteellisista merkinnöistä johtuvat sakot ja ylimääräiset katsastuskäynnit tulevat kalliiksi, mutta ne eivät ole ainut puutteellisesta teippauksesta seuraava ansion menetys. Toimivalla teippauksella voidaan lisätä autoilijan ansioita!

Miten kuorma-auton teippaus kannattaa toteuttaa?

Mietipä suuria ja tunnettuja kuljetusliikkeitä. Kaikki tunnetut toimijat teippauttavat autonsa omiin väreihinsä. Olisiko sinunkin syytä?

Ellet jostain syystä voi tai halua teippauttaa autoasi omiin väreihisi, tarjoa liikkuva mainospintasi korvausta vastaan muiden yritysten käyttöön. Yrityksen nimen, logon, värit ja selkeät yhteystiedot kattavalla ohjaamon teippauksella luodaan luotettavaa vaikutelmaa yrityksestä. Kuormatilan pinnat voit silti myydä kuljetustilaajasi tai muun yrityksen mainospinnaksi.

Asiallisella teippauksella rakennetaan brändiä, kuten hienosti sanotaan. Teippi-Z auttaa luomaan yrityksellesi ilmeen, logon ja tunnuslauseenkin halutessasi. Ajan mittaan yrityksesi tunnetaan kuin eräs punaisista autoistaan tunnettu muuttoliike. Teippaus muuttaa kaiken.

Kuorma-auton teippaus ei ole kulu. Se on tuottava investointi

Onnistunut teippaus vahvistaa kuvaa yrityksestäsi vakavasti otettavana alan toimijana. Tyylikkäästi ja näkyvästi teipattu kuorma-auto myy puolestasi. Auton voi teipata vaatimattomasti ja huomaamatottomasti, ellei halua lisää asiakkaita ja liiketoiminnan kasvavan.

Yliteippaus, rekkateippaus, Valtra, VolvoAnna mainostajan maksaa kuorma-autosi teippaus

Tunnetut yritykset hyödyntävät autoteippauksia jatkuvasti. Teippaamme kuorma-autoja, jakelu-autoja ja rekkoja jatkuvasti suurten tavaramerkkien väreihin.

Ellet halua hyödyntää kuorma-autosi suurta mainospintaa lava- tai korirakenteissa oman yrityksesi markkinointiin niin tarjoa mainostilaa meille. Voit saada viranomaisvaatimukset täyttävät merkinnät autoosi jopa veloituksetta. Voimme huolehtia puolestasi mainospinnan myynnistä, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kysy meiltä kuorma-auton teippauksesta ja autosi mainospinnan hyödyntämisestä. Laitetaan teippaukset vähintäänkin liikenneluvan ja viranomaisten määräykset täyttävälle tasolle niin, että teippauksista on myös hyötyä.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa