020 729 1500

Mainosteippaus ja kyltit

Ilmeen uudistus, myymälät ja toimitilat, kampanjat ja kyltit

Mainosteippaus ja ympäristöystävälliset tulosteet ammattitaidolla

Tarjoamme yrityksille kaikki mainosteippaukset ja ympäristöystävälliset tulosteet yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelemme kaikkia yrityksiä Vantaalta käsin Helsingin, Espoon ja muun Uudenmaan sekä koko Suomen alueella. Saat meiltä asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen sekä mainosten varastointiin ja logistiikkaan.

Mainosteippaus liiketilaan asiantuntevasti

Toteutamme mainosteipit ja toimitilateippaukset kaikkiin kivijalkamyymälöihin sekä muihin liiketiloihin vankalla ammattitaidolla. Mainosteippaukseen kannattaa panostaa, sillä onhan se yrityksesi mainos ja käyntikortti ihmisille. Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen kaikkiin mainosteippauksiin. Teemme myös paljon teippauksia, esimerkiksi myymäläkalustajille, myymälöiden brändi-ilmeen muutostöinä.

Liikeitlan ikkunateippaus toimii kätevä tapa mainostaa.

Näin homma etenee

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla ja kerro mainosteippaus- tai tulostustarpeestasi.

Yhteydenoton jälkeen teemme ennakkotutustumisen, jossa kartoitetaan toiveet ja tarpeet sekä mahdollisesti jo olevat materiaalit mainosteippauksen tai tulostamisen toteuttamiseen.

Tämän jälkeen graafinen suunnittelijamme tekee layoutin eli esiasettelun teippauksesta.

Kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman, tuotantomme toteuttaa mainosteipit tai kaiken muun tarvittavan materiaalin. Kun tuotteet ovat valmiita suoritetaan asennustyö. Asiakas voi niin halutessaan tehdä asennustyön myös itse.

Meiltä saat kaiken tämän:

Referenssit kertovat ammattitaidosta

Olemme yli 30 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon omaava asennusliike, jonka osaamiseen luottavat muun muassa:. Helsingin yliopiston Tila- ja kiinteistökeskus ja Yhdysvaltain suurlähetystö.

Palvelua koko Suomen alueella vahvan kumppaniverkoston kautta

Toimimme yhteistyössä alan johtavien materiaalin toimittajien, kuten Suomen 3M Oy:n kanssa. Pitkään alalla toimineena yrityksenä meillä on laaja ja osaava kumppaniverkosto, jonka avulla toteutamme suuriakin kokonaisuuksia ympäri Suomen. Huolehdimme puolestasi myös mainosten varastoinnista ja logistiikasta.

Miksi mainosteipit ja suurkuvatulostus meiltä?

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.
Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa