Sisustuskalvot vaivattomaan ja ekologiseen uudistamiseen

Tyylikkäät sisustuskalvot vaivattomasti. Palvelemme oikeiden sisustuskalvojen, teippien ja tapettien valinnasta suunnitteluun, asennukseen, logistiikkaan ja kierrätykseen saakka. Sisustuskalvoilla luot nopeasti tyylikkään ja brändin mukaisen ilmeen toimitiloihisi.

luotettava-kumppani-logo-smallTeippi-Z on luotettava kumppani kymmenientuhansien asennus- ja tulostusneliömetrien kokemuksella.

Sisustuskalvoilla voidaan muokata toimitilojen ilmettä, kalusteita ja sisustusta ilman häiritsevää remonttia. Kalvot, teipit ja tulostettavat tapetit yksilöllisillä kuvilla ja kuviolla on nopea tapa sisustaa. Sisustuskalvoilla uudistamme toimistosi tai liiketilasi toimintaasi estämättä, vaivattomasti ja nopeasti.

Kysy lisää
Mainosteippaus, ikkunakalvot

Sisustuskalvoilla uudistat ekologisesti

Pintojen uudistaminen sisustuskalvoilla on ekologisempaa ja edullisempaa kuin kalusteiden ja rakenteiden vaihtaminen kokonaan uusiin.

Sisustuskalvoilla uudista pinnat nopeasti ja kustannustehokaaasti kalusteisiin, laseihin, julkisivuihin, väliseiniin, oviin, kattoihin ja ulkoseiniin.

Yksilöllisiä printtejä sisustukseen ja kaikkiin pintoihin

Saat seiniin, lattioihin, ikkunoihin ja kattoihin millaisia printtejä, kuvioita ja kuoseja haluat. Tulostamme ympäristöystävällisillä suurkuvatulostimilla niin tapetit, teipit kuin ikkunakalvotkin. Sinulla on vapaus suunnitella tai tilata meiltä suunnitelma. Me toteutamme villeimmätkin suunnitelmat ja huolehdimme asennuksesta.

Valtavasti valmiita kuoseja

3M sisustuskalvot ovat koristeellisia kalvoja pintojen viimeistelyyn. Sisustuskalvojen kuosit tarjoavat valtavasti vaihtoehtoja. Lämpimiä puukuvioita useissa sävyissä, metallin kiiltoa ja luonnonkiven viileyttä. Valtavasti muitakin kuoseja; nahkaa, hiilikuitua ja abstrakteja kuvioita.

pdf-small 3M DI-NOC sisustuskalvot RT-kortti

pdf-small 3M DI-NOC sisustuskalvojen kuosit

Lasinsomistuskalvoilla yksityisyyttä ja ilmettä toimistoihin ja liiketiloihin

Lasisomistuskalvoilla luodaan helposti ikkunoihin ja lasiseiniin uutta ilmettä tai yksityisyyttä. Hiekkapuhalluslasit ja etsatut lasit toteutetaan kätevästi ikkunakalvoilla, murto-osalla vastaavien lasien kustannuksista.

Digitaalitulostus näille materiaaleille mahdollistaa räätälöityjen ja yksilöllisesti suunniteltujen vaihtoehtojen toteuttamisen.

Lasisomistuskalvot ovat täydellinen ratkaisu kauppakeskusten, kauppojen, ravintoloiden, toimistojen, hotellien, kuntosalien ja kylpylöiden lasipinnoille.

pdf-small3M Fasara Style Guide

pdf-small3M Fasara lasisomistuskalvot RT kortti

YouTube video

Dichroic -lasinsomistuskalvoilla loistavia efektejä

Efektejä 3M Dichroic lasinsomistuskalvoilla. 3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla luot sisätilojen lasipinnoille loistavan efektin, jossa väri vaihtuu katsojan näkökulmasta katsottuna.

3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla luot uuden efektin pienellä vaivalla ja murto-osalla Dichroic-lasin kustannuksista. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettuja kalvoja on saatavana sekä lämpiminä että kylminä sävyinä.

pdf-small 3M Dichroic lasinsomistuskalvot

Kysy lisää
Dichroic ikkunakalvo