020 729 1500

Tee tuotteesi tutuksi – autoteippaus jakeluautoon

Tee tuotteesi tutuksi – autoteippaus jakeluautoon

Toimiva autoteippaus jakeluautossa tekee tuotteesi tutuksi. Autoteippaus on kustannustehokas väline, koska tuotteesi tunnetuksi tekeminen vaatii toistoa. Mainosteippaus autossa näkyy päivästä toiseen edullisesti.

Jakeluautossa mainos näkyy asiakkaasi luona

Jakeluautot liikkuvat potentiaalisten asiakkaittesi luona päivittäin. Hyvin toteutettu mainos jakeluautossa näkyy ja vaikuttaa. Tunnetut brändit näkyvät liikenteessä ja näkyvät brändit tunnetaan.

Autoteippaus on tehokas väline vahvistaa brändiä

Autoteippaus toimii brändin rakentajana niin kuluttajatuottteissa kuin ammattilaisille suunnatuissa tuotteissa. Sama koskee luonnollisesti palveluja.

Autoteippaus ja uusien tuotteiden lanseeraus

Tunnetut yritykset hyödyntävät autoteippauksia uusien tuotteiden lanseerauksissa. Esimerkkinä vaikkapa Atria, jolle olemme toteuttaneet tuotekohtaiset autoteippaukset useisiin kampanjoihin.

Et tarvitse kampanjaan omia autoja

Autoteippauksia voi hyödyntää omissa ja alihankkijoiden jakeluautoissa. Pienempikin yritys voi näin luoda vaikuttavaa näkyvyyttä ilman laajaa omaa autokalustoa.

Autoteippauksia ei tarvitse rajoittaa vain niihin autoihin, joissa tuotteitasi kulkee. Voit ja kannattaa teippauttaa autoja, jotka ajavat sinne minne haluat tuotettasi myydä.

 

jakeluauto, yliteippaus, HessumobiiliHaluatko tuotteesi näkyvän kaupungilla?

Jos haluat tuotteesi esille siellä missä ihmiset liikkuvat, tehdään teippaus jakeluautoihin, jotka liikkuvat kaupungin keskustassa. Tuotteesi tulee tutuksi kaupungin keskustassa niin asiakkaille kuin sisäänostajille. Näkyvä
ja tehokas autoteippaus luo kysyntää tuotteellesi.

Haluatko luoda rakennustarvikkeillesi kysyntää?

Valitaan kumppaniksi kuljetusliike, jonka jakeluautot liikkuvat rakennuksilla päivittäin. Teipataan auto näyttävästi ja tehdään tuotteesi kohderyhmälle tutuksi nopeasti. Luodaan kysyntää siellä missä se on tehokkainta.

Vai haluatko näkyvyyttä ympäri Suomen?

Olemme toteuttaneet näyttäviä teippauksia ympäri Suomea kiertävien bändien ja artistien keikkabusseihin.

Mainospintaa tarjoavat kuljetusliikkeet

Kymmenien kuljetusliike-asiakkaittemme joukosta löydämme parhaiten tarpeitasi palvelevan kuljetusliikkeen. Kerro meille tarpeistasi niin järjestämme sopivan kuljetusliikkeen tekemään tuotettasi tutuksi.

Jakeluautot eivät ole ainut vaihtoehto autoteippauksiin

Teippaamme vuosittain satoja henkilö- ja pakettiautoja. Toteutamme autoteippauksia tunnetuille brändeille, mutta myös tunnettuutta vasta rakentaville yrityksille. Näiden lisäksi olemme toteuttaneet näyttäviä ratkaisuja esittelyrekkoihin ja Suomen tunnetuimpien artistien keikkabusseihin.

Yliteippaus, rekkateippaus, Valtra, VolvoSuunnittelu ja toteutus tuhansien autoteippausten kokemuksella

Asiakkaanamme hyödynnät tuhansien autoteippausten kokemuksemme. Ota yhteyttä ja kysy miten voimme tehdä tuotteesi näkyväksi liikenteessä. Meiltä saat vinkit mainostoimistollesi toimivan autoteippauksen suunnitteluun.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa