020 729 1500

Tuottavuutta ekologisesti auringonsuojakalvoilla

Ekologista ja tuottavaa aurinkosuojausta

Auringonsuojakalvoilla lisäät tuottavuutta ekologisesti. Ihmiset työskentelevät tehokkaimmin sopivassa lämpötilassa. Aurinko kuitenkin lämmittää toimitiloja usein liikaa. Tehostettua jäähdyttämistä ekologisempaa ja taloudellisestikin edullisempaa on rajoittaa liian auringon lämmön siirtymistä sisälle.

Jo muutaman asteen viilennys toimitiloissa lisää tuottavuutta merkittävästi. Jaksaminen kohenee ja virheet vähenevät oikeissa olosuhteissa.

Nykyaikaiset 3M auringonsuojakalvot vähentävät merkittävästi auringonlämmön siirtymistä sisätiloihin, vähentäen jäähdytyksen tarvetta. Lisäksi ne vähentävät merkittävästi heijastuksia ja häikäisyä pimentämättä työtiloja. Ilman häikäiseviä heijastuksia ruudulla työskentely on sujuvaa ja tuottavaa.  3M Prestige auringonsuojakalvot vaikuttavat tuottavuuteen siis monin tavoin.

Aurinkosuojauksella vältät monet jäähdytyksen haitat

Jäähdytys kuluttaa monissa kohteissa energiaa jopa lämmitystä enemmän. Jäähdyttäminen maksaa enemmän kuin aurinkosuojaus. 3M Prestige auringonsuojakalvot vähentävät jäähdytyksen energiankulutusta.

Ikkunakalvoilla eliminoidaan ongelma ennen kuin se syntyy, sanoo energianeuvoja Sauli Kuparinen. Siten ei tarvitse investoida  jäähdytyslaitteisiin niin paljoa. Lämpökuormaa ikkunakalvoilla pienentämällä huoneisiin ei tarvitse tuoda niin paljon kylmää ilmaa. Näin veto-ongelmatkin ovat huomattavasti pienemmät.

Tuottavuutta ekologisesti viilentämällä

Auringonsuojakalvot ovat vihreän yrityksen ratkaisu. On ekologisempaa rajoittaa sisään tulevaa lämpöä, kuin lisätä jäähdytystehoa. Parempi aurinkosuojaus – vähäisempi jäähdytystarve.

Ekologisuus näkyy auringonsuojakalvojen asennuksen jälkeen myös sähkölaskussa. Takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen lyhyt verrattuna moniin energia-investointeihin. Ekologisisuus on taloudellisesti tuottavaa.

Hyvä liike ihmisille, elefanteille ja ympäristölle

Kysy meiltä aurinkosuojaukseen tehokkaita ja ekologisesti tuotettuja 3M ikkunakalvoja. Olemme valtuutettu 3M asennusliike. Lue lisää auringonsuojakalvot -sivulta.

Pyydä ikkunakalvoasiantuntijaamme kartoittamaan aurinkosuojauksen mahdollisuudet ja tuotto-odotukset teidän toimitiloissa.

Tutustu myös uhanalaisia Aasian elefantteja suojelevan Elephant Familyn hienoon työhön. Ryhdy sinäkin tukijaksi.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa