Ympäristövastuu

Oikein valitut materiaalit ja tuotantomenetelmät säästävät ympäristöä. Kampanjatulosteisiin voi riittää kevyemmät ratkaisut, kun taas brändin väreihin vuosiksi teipattava auto vaatii parhaat pesua ja kulutusta kestävät materiaalit.

Suomen ensimmäinen ympäristöystävällinen lateksiväri-suurkuvatulostin hankittiin jo vuosia sitten meille. Emme tingi ekologisuudesta käyttämällä halpoja ja haitallisia liuotin-pohjaisia värejä.

Autamme pienentämään toimitilojenne energiankulutusta 3M ikkunakalvoilla. UV-suojaa tarjoavat auringonsuojakalvot vähentävät myös tuotteiden ja sisustuksen haalistumista. Olemme valtuutettu 3M ikkunakalvojen asennusliike.

Autamme valitsemaan kuhunkin tilanteeseen sopivat ympäristöystävälliset materiaalit ja menetelmät.

Sosiaalinen vastuu

Pidämme huolta henkilöstömme työterveydestä. Olemme edelläkävijä lateksi-pohjaisten tulostusvärien käytössä. Näin henkilöstö, yhteistyökumppanit ja asiakkaamme välttyvät liuotinpohjaisten tulostusmenetelmien terveyshaitoilta.

Meillä ihmiset viihtyvät pitkään mm. joustavien työaikojen vuoksi. Esim. designerimme Pate Kivinen on myös ammattimuusikko, joka sovittaa työnsä meillä keikka-aikatauluihinsa.

Haluamme pitää huolta myös työuransa jo tehneistä. Tuemme ikäihmisten hyvinvointia edistävää Aja iäkkään iloksi – Automies -toimintaa. Sponsoroimme iäkkäille veloituksetta järjestettäviä autoretkiä taloudellisesti. Tarjoamme Automies-toiminnan tueksi myös osaamistamme ja joskus autommekin.

Taloudellinen vastuu

Vakavaraisuus ja AA-luokitus takaavat, että kykenemme toteuttamaan turvallisesti suuriakin kokonaisuuksia.

Luotettavuutta arvostavia asiakkaitamme ovat mm. Consti, Finavia, Helsingin kaupunki, ISS, Lohjan kaupunki, NCC, Vantaan kaupunki, Valtionhallinto, Veho, VV-Auto, Yhdysvaltain suurlähetystö ja YIT.

Tehokkaat työmenetelmämme mahdollistavat myös pienempien töiden toteuttamisen sekä tilaajalle että meille kannattavasti.

Huolehdimme tilaaajavastuulain velvoitteista, jonka voi tarkistaa helposti Luotettava kumppani -palvelusta.

Autamme tekemään vastuullisia valintoja

Autamme sinua tekemaan vastuullisia tulostus- ja teippausvalintoja yli 20 vuoden kokemuksella.

Kysy lisää

 


Pakettiauton teippaus, Kehäveho, Power Line, Demo

Pakettiauton teippaus – Kehäveho Demo On The Road

iPad, esittelyteline, teippaus, Teippi-Z

iPad teline teippaus Bayer

Renault, kuorma-auton teippaus, Oy Martom Ab

Kuorma-auto teippaus – Oy Martom Ab

Ulkomainos, teippaus, Heureka, Teippi-Z

Heureka – gorilla