Turvakalvot estävät henkilövahinkoja, ilkivaltaa ja varkauksia

Turvakalvot asiantuntemuksella ja vaivattomasti, niiden valinnasta suunnitteluun ja asennukseen saakka.

luotettava-kumppani-logo-smallTeippi-Z on valtuutettu 3M asennusliike ja luotettava kumppani kymmenientuhansien kalvoneliömetrien kokemuksella.

3M on turvakalvojen edelläkävijä, joka takaa laadun. 3M takuu materiaalille ja asennustyöllemme on jopa 7 vuotta.
3M takuuehdot

Kysy lisää

Turvakalvojen etuja

  • Ehkäisevät varkauksia
  • Keino ilkivallan torjumiseen
  • Turvakalvotetun lasin läpäiseminen on erittäin hankalaa
  • Suojaa sirpaleilta ja haavoilta tapaturmatilanteissa
  • Läpinäkyvä ja huomaamaton

Turvakalvot suojaavat sirpaleilta

3M turvakalvot vaimentavat lasiin kohdistuvaa iskuvaikutusta ja tarjoavat sirpalesuojaa. Lasin rikkoutuessa turvakalvo pitää sirpaleita tiukasti paikallaan, kalvoon liimautuneina. Turvakalvoilla voidaan vähentää tai jopa estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa, ja jopa räjähdyksissä.

Turvakalvon käytöstä on erittäin positiivisia kokemuksia useilta eri aloilta, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. 3M Turvakalvoja käytetään mm. lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, tehtaissa ja valtion virastoissa.

Turvakalvot suojaavat myös autokolareissa

Autojen ikkunoista vain tuulilasi tarjoaa tyypillisesti sirpalesuojaa laminointinsa ansiosta. Muut ikkunat sen sijaan voivat sinkoutua sirpaleina matkustajia kohti törmäystilanteissa. Turvakalvoilla voidaan suojata matkustajia sirpalevahingoilta. Ne toimivat myös merkittävänä hidastajana varkaan pyrkiessä sisälle autoon ikkunoiden kautta.

Valtuutettu 3M turvakalvojen asennusliike

Teippi-Z on valtuutettu 3M asennusliike. Meillä 3M turvakalvoja asentavat vain ammattitaitoiset asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. 3M tarjoaa asentamillemme turvakalvoille seitsemän vuoden takuun.