020 729 1500

Myyviä teippauksia - suojaavia kalvotuksia

Liki 30 vuoden ja yli 90 000 asiakastyön kokemuksella. Nopeasti ja vastuullisesti.

Pidämme huolta ympäristön ja henkilöstömme hyvinvoinnista

Olemme edelläkävijä ympäristöystävällisestä tulostuksessa. Suomen ensimmäinen ympäristöystävällinen, turvallisia lateksi-värejä käyttävä suurkuvatulostin hankittiin Teippi-Z Oy:lle.

Emme tingi ekologisuudesta ja henkilöstömme työterveydestä käyttämällä halpoja ja haitallisia liuotin-pohjaisia värejä.

Jatkuvuutta ja kokemusta

1 v.

Hyvää zettiä jo vuodesta 1993

Olemme vastaamassa töistämme jatkossakin. Tutustu referensseihin täällä.
9 100 +

Kymmeniätuhansia asiakastöitä

Hyödynnä yli 91 000 teippaus-, kalvotus- ja tulostustyön kokemus sekä jatkuvasti päivittyvä tietämys.

Mainostulosteet, sisustus ja kiinteistökalvot

Meiltä saat vaivattomasti kaikki markkinointiin ja mainontaan liittyvät tulostettavat materiaalit. Suunnittelemme, tulostamme, varastoimme ja asennamme niin ajoneuvo- kuin toimitilamainokset.

Huolehdimme asiakkaidemme mainosmateriaalien varastoinnista ja logistiikasta. Toimitamme mainosmateriaalit varastostamme ajallaan kaikkiin toimipisteisiinne ja huolehdimme niiden asennuksista.

Teippi-Z Oy on vuonna 1993 perustettu monipuolinen mainostulosteiden ja kiinteistökalvotusten asiantuntija.

USA Innovation Center Helsinki

3M ikkunakalvot – auringonsuojakalvot ja turvakalvot

Olemme valtuutettu 3M ikkunakalvojen asennusliike. Autamme kuhunkin kohteeseen sopivimpien kalvotyyppien valinnassa. Asennamme 3M auringonsuojakalvot ja turvakalvot autoihin ja kiinteistöihin takuutyönä.

Sisustuskalvot ja tapetit ja printit

Sisustuskalvoilla uudistat toimitilojen ilmeen ekologisesti ja nopeasti. Tulostamme ja kuvioimme toiveittesi mukaan sisustuskalvot ikkunohin, seiniin, kalusteisiin ja muihin pintoihin.
Tulostamme myös tapetit valitsemillasi kuvilla ja kuoseilla yksilölliseen toimitilasisustamiseen.

Sisustuskalvot 3M
3M ikkunakalvot

Vahva kumppaniverkosto kautta maan

Toimimme yhteistyössä alan johtavien materiaalin toimittajien, kuten Suomen 3M Oy:n kanssa. Laajan ja osaavan kumppaniverkostomme avulla toteutamme suuriakin kokonaisuuksia ympäri Suomen.

Vastuullisuus

Ympäristövastuu

Oikein valitut materiaalit ja tuotantomenetelmät säästävät ympäristöä. Kampanjatulosteisiin voi riittää kevyemmät ratkaisut, kun taas brändin väreihin vuosiksi teipattava auto vaatii parhaat pesua ja kulutusta kestävät materiaalit.

Suomen ensimmäinen ympäristöystävällinen lateksiväri-suurkuvatulostin hankittiin jo vuosia sitten meille. Emme tingi ekologisuudesta käyttämällä halpoja ja haitallisia liuotin-pohjaisia värejä.

Autamme pienentämään toimitilojenne energiankulutusta 3M ikkunakalvoilla. UV-suojaa tarjoavat auringonsuojakalvot vähentävät myös tuotteiden ja sisustuksen haalistumista. Olemme valtuutettu 3M ikkunakalvojen asennusliike.

Autamme valitsemaan kuhunkin tilanteeseen sopivat ympäristöystävälliset materiaalit ja menetelmät.

Sosiaalinen vastuu

Pidämme huolta henkilöstömme työterveydestä. Olemme edelläkävijä lateksi-pohjaisten tulostusvärien käytössä. Näin henkilöstö, yhteistyökumppanit ja asiakkaamme välttyvät liuotinpohjaisten tulostusmenetelmien terveyshaitoilta.

Meillä ihmiset viihtyvät pitkään mm. joustavien työaikojen vuoksi. Esim. designerimme Pate Kivinen on myös ammattimuusikko, joka sovittaa työnsä meillä keikka-aikatauluihinsa.

Haluamme pitää huolta myös työuransa jo tehneistä. Tuemme ikäihmisten hyvinvointia edistävää Aja iäkkään iloksi – Automies -toimintaa. Sponsoroimme iäkkäille veloituksetta järjestettäviä autoretkiä taloudellisesti. Tarjoamme Automies-toiminnan tueksi myös osaamistamme ja joskus autommekin.

Taloudellinen vastuu

Vakavaraisuus ja AA-luokitus takaavat, että kykenemme toteuttamaan turvallisesti suuriakin kokonaisuuksia.

Luotettavuutta arvostavia asiakkaitamme ovat mm. Consti, Finavia, Helsingin kaupunki, ISS, Lohjan kaupunki, NCC, Vantaan kaupunki, Valtionhallinto, Veho, VV-Auto, Yhdysvaltain suurlähetystö ja YIT.

Tehokkaat työmenetelmämme mahdollistavat myös pienempien töiden toteuttamisen sekä tilaajalle että meille kannattavasti.

Huolehdimme tilaaajavastuulain velvoitteista, jonka voi tarkistaa helposti Luotettava kumppani -palvelusta.

Autamme tekemään vastuullisia valintoja

Autamme sinua tekemaan vastuullisia tulostus- ja teippausvalintoja liki 30 vuoden kokemuksella.