Turvakalvot ikkunoihin – suojaa sirpaleilta

Vähennä henkilövahinkojen, ilkivallan ja varkauksien riskejä

Turvakalvot ikkunoihin asiantuntemuksella ja vaivattomasti, niiden valinnasta suunnitteluun ja asennukseen saakka.

luotettava-kumppani-logo-smallTeippi-Z on valtuutettu 3M asennusliike ja luotettava kumppani kymmenientuhansien kalvoneliömetrien kokemuksella.

3M on turvakalvojen edelläkävijä, joka takaa laadun. 3M takuu materiaalille ja asennustyöllemme on jopa 7 vuotta.

pdf-small 3M takuuehdot

Kysy lisää

Turvakalvojen etuja

  • Ehkäisevät varkauksia
  • Keino ilkivallan torjumiseen
  • Turvakalvotetun lasin läpäiseminen on erittäin hankalaa
  • Suojaa sirpaleilta ja haavoilta tapaturmatilanteissa
  • Läpinäkyvä ja huomaamaton

Turvakalvot suojaavat sirpaleilta

3M turvakalvot vaimentavat lasiin kohdistuvaa iskuvaikutusta ja tarjoavat sirpalesuojaa. Lasin rikkoutuessa turvakalvo pitää sirpaleita tiukasti paikallaan, kalvoon liimautuneina. Turvakalvoilla voidaan vähentää tai jopa estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa, ja jopa räjähdyksissä.

Turvakalvon käytöstä on erittäin positiivisia kokemuksia useilta eri aloilta, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. 3M Turvakalvoja käytetään mm. lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, tehtaissa ja valtion virastoissa.

Turvakalvot suojaavat myös autokolareissa

Autojen ikkunoista vain tuulilasi tarjoaa tyypillisesti sirpalesuojaa laminointinsa ansiosta. Muut ikkunat sen sijaan voivat sinkoutua sirpaleina matkustajia kohti törmäystilanteissa. Turvakalvoilla voidaan suojata matkustajia sirpalevahingoilta. Ne toimivat myös merkittävänä hidastajana varkaan pyrkiessä sisälle autoon ikkunoiden kautta.

Turvakalvot estävät varkauksia ja ilkivaltaa

Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia. Varkaan toimia hidastamalla ja vaikeuttamalla voi koko varkaustapahtuma keskeytyä.  Turvakalvolla varustetun ikkunan rikkominen vaatii useita iskuja. Se kiinnittää ympäristön huomion helpommin kuin nopea murtautuminen. Varkaan sisäänpääsyn hidastuessa turvakalvon vuoksi, varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys voi kasvaa merkittävästi.

Katso turvakameralla kuvattu video, jossa varkaat poistuvat paikalta saamatta turvakalvolla varustettua ikkunaa rikottua.

Kestävä ja sitkeä turvakalvo

Edistyksellisen valmistusteknologiansa ansiosta 3M on onnistunut kehittämään erittäin ohuen ja täysin ainutlaatuisen turvakalvon. 3M turvakalvo tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän. Se vaikeuttaa huomattavasti tahallista ja tahatonta lasin läpi tunkeutumista.

Kustannustehokas ja nopeasti asennettava

3M Turvakalvot ovat kustannustehokas tapa estää varkauksia ja ilkivaltaa. Turvakalvot kiinnitetään olemassa olevien ikkunalasien pintaan.

Turvavaatimusten kasvaessa, voidaan välttyä kalliilta ikkunoiden vaihtamiselta, asentamalla turvakalvot nykyisiin laseihin.

3M turvakalvot auttavat myös suojaamaan arvokkaita laitteita ja irtaimistoa.

Valtuutettu 3M turvakalvojen asennusliike

Teippi-Z on valtuutettu 3M asennusliike. Meillä 3M turvakalvoja asentavat vain ammattitaitoiset asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. 3M tarjoaa asentamillemme turvakalvoille seitsemän vuoden takuun.