020 729 1500

MURTOSUOJA­KALVO

Suojaa ihmisiä ja omaisuutta

Murtosuojakalvo liiketilaan tai toimistoon

Tarjoamme murtosuojakalvoja muun muassa yrityksille liiketilojen ja toimistojen suojaamiseen. 30 vuoden kokemus ja ammattitaito takaavat sen, että meidän tekemämme murtosuoja ikkunaan on vaatimusten mukainen sekä toimiva. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalta käsin koko Uudenmaan sekä Suomen alueella.

Murtosuojakalvot moniin eri kohteisiin

Murtosuojakalvot soveltuvat ja niitä käytetään monissa erilaisissa kohteissa kuten liiketiloissa, toimistoissa, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, lentokentillä, tehtaissa ja valtion virastoissa. Murtosuoja ikkunassa on varsin kustannustehokas tapa estää ilkivaltaa ja varkauksia. 3M -turvakalvo on helppo ja nopea kiinnittää jo olemassa olevan ikkunalasin pintaan. Turvakalvoratkaisut yhdistettynä liiketunnistimiin, antaa kiinteistölle tai liiketilalle luotettavan murtosuojavaturvallisuuden.

Turvakalvojen etuja ovat mm.

Murtosuoja ikkunaan estämään ja vaikeuttamaan varkauksia

Valtaosa murroista ja varkauksista tapahtuu erittäin nopeasti. Koko tapahtuma voi kestää jopa alle 30 sekuntia, mikäli murtosuojaus ei ole kunnossa. Murtovarkaan toimia voidaan hidastaa ja vaikeuttaa niin, että koko murtoyritys keskeytyy tai yritystä ei edes tehdä. Ikkuna johon on asennettu turvakalvo vaatii useita kovia iskuja rikkoutuakseen. Tämä kiinnittää ympäristön huomion helpommin ja estää varmemmin murtoyrityksen. Lisäksi murtautujan sisäänpääsyn hidastuessa turvakalvon vuoksi, varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaa huomattavasti.

Katso turvakameralla kuvattu video, jossa murtovarkaat poistuvat paikalta saamatta turvakalvolla varustettua ikkunaa rikottua.

Sirpalesuojakalvo estää mittavat henkilövahingot

3M -turvakalvot ovat erittäin ohuita, jotka tekevät lasista erittäin kestävän sekä sitkeän. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskun vaikutuksen ja antaa näin sirpalesuojan. Lasin mennessä rikki, lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Tämä estää vakavat loukkaantumiset esimerkiksi tapaturmatilanteissa..

Valtuutettu 3M turvakalvojen asennusliike

Teippi-Z Oy on valtuutettu 3M -asennusliike. Meillä 3M -turvakalvoja asentavat vain ammattitaitoiset asentajat. Tällä varmistetaan kalvojen paras mahdollinen toimivuus ja suorituskyky. Asentamillamme 3M-turvakalvoilla on 7 vuoden takuu.

Tilaa turvakalvo ikkunaan kokeneelta ammattilaiselta

Tarjoamme kustannustehokasta ja nopeaa turvaa kiinteistöille murtosuojakalvoilla. Kun toimitilasi jossa ei ole jatkuvaa säännöllistä päivystystä tarvitsee murtosuojaa, ota yhteyttä meihin ja laitetaan stoppi ilkivallalle ja murroille laadukkaalla 3M -turvakalvolla.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa