020 729 1500

3 syytä valita vastuullinen kumppani

3 syytä valita vastuullinen kumppani

Vastuullinen kumppani vähentää tilaajan riskejä.  Myös tulosteiden, teippausten ja kalvotusten tilaamiseen liittyy riskejä. Voit rajata riskejä valitsemalla vastuullisen kumppanin toimittajaksesi.

Yrityksen vastuullisuus jaetaan perinteisesti kolmeen osaan. Ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu ja taloudellinen vastuu ovat vastuullisen liiketoiminnan perusta. Kun kiinnität näihin huomiota jo tilausta tai tarjouspyyntöä tehdessä, vältät suurimmat riskit.

Vastuullisuus vähentää riskejä

Vastuullisen kumppanin talous mahdollistaa toimitusvarmuuden lisäksi ympäristöstä ja ihmisistä huolen pitämisen.

Jos toimittajan talous ei ole vakaalla pohjalla voi seurata toimitusvaikeuksia. Heikolla kannattavuudella on vaikea pitää osaajia talossa. Vaihtuvuus aiheuttaa vaihtelua myös työnlaatuun. Halvin tarjous ei useinkaan ole ympäristöystävällisin ratkaisu.

Vastuullinen kumppani huolehtii ympäristöstä

Ympäristöystävällinen tulostaminen on arkipäivää toimistolla. Myös suurkuvatulosteiden ja autoteippausten tulostamiseen on olemassa ympäristöystävälliset tulostimet ja väriaineet. Vastuullinen kumppani käyttää ympäristöystävällisiä menetelmiä.

Teippi-Z on Suomen ensimmäinen lateksiväri-suurtulostimilla tulostava yritys. Näin olemme jo pitkään toimineet ilman haitallisia liuottimia niin suurkuvatulostamisessa kuin muussakin tulostamisessamme.

Ikkunakalvojemme toimittaja 3M on panostanut ympäristöystävällisyyteen jo vuosikymmenet.

Vastuullinen kumppani on myös sosiaalisesti vastuullinen

Sosiaalista vastuullisuutta on mm. turvalliset työolosuhteet. Meillä tulostetaan ilman liuottimia ja niiden terveysriskejä. Työviihtyvyys on osa vastuullisuutta. Meillä henkilöstö viihtyy pitkään mm. joustavien työaikojen vuoksi. Pitkään viihtyvä henkilöstö osaa asiansa ja virheitä tehdään vähemmän. Tilaajan riskiä vähennetään näinkin.

Luotettava kumppani on myös taloudellisesti vastuullinen

Vastuullinen yritys huolehtii luonnollisesti lakisääteisistä velvoitteistaan. Vakavarainen yritys selviää velvoitteistaan vaihtelevina aikoina. Teippi-Z on vakavarainen AA-luokituksen omaava yli 20 vuotias yritys. Voit tarkistaa helposti Luotettava kumppani -palvelusta, että Teippi-Z Oy huolehtii tilaajavastuulain velvoitteista.

Kun perusasiat on kunnossa niin yritys voi laajentaa yhteiskuntavastuutaan. Me haluamme tukea myös työuransa jo tehneiden hyvinvointia. Teemme yhteistyötä Aja iäkkään iloksi – Automies -toiminnan kanssa, joka edistää ikäihmisten hyvinvointia järjestämällä virkistäviä ja yksinäisyyttä vähentäviä autoretkiä.

Valitse vastuullinen kumppani

Tiedosta jo tilausta tai tarjouspyyntöä tehdessäsi riskit. Voit rajata riskejä valitsemalla vastuullisen toimijan. Luotettava kumppani -luokitus on hyvä alku vastuullista kumppania valitessasi. AA-luokan luottoluokitus ja yrityksen pitkä historia kertovat jo paljon.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää niin vastuullisuudesta kuin palveluistamme.

Lue vastuullisuudesta myös yhteiskuntavastuu -sivultamme

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa