020 729 1500

Autoteippaus ISO 14001 ympäristöjärjestelmä huomioiden

Autoteippaus tai mainosteippaus ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaisesti on vastuullinen teko.

Valitsemalla kestävät ja ympäristöystävälliset teippausmateriaalit ja tulostuksen säästät sekä rahaa että luontoa. Samalla viestit yrityksesi vastuullisuudesta ja luot positiivista mielikuvaa brändistäsi.

Meiltä saat autoteippaukset ja mainosteippaukset ISO 14001 ympäristöjärjestelmän vaatimusten mukaisesti.

Ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen panostavan yrityksen kannattaakin toteuttaa autoteippaus tai mainosteippaus arvojensa mukaisesti, ympäristön hyvinvointi huomioiden.

ISO 14001 ympäristöjärjestelmä ohjaa toimintaa

Materiaalien kierrätettävyys ja myrkyttömyys ovat nykypäivän liiketoiminnassa välttämättömyyksiä.

Yritys, jonka toiminnassa korostuvat nykyaikaisesti vastuullisuus, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen, luo itselleen huomattavaa kilpailuetua.

Asiakkaat, sidosryhmät ja yhteiskunta vaativat yrityksiltä jatkuvasti selkeämpää näyttöä liiketoiminnan vastuullisuudesta. Siksi myös autoteippaus tai mainosteippaus ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaisesti on tärkeää.

Ympäristöystävällinen autoteippaus vastaa asiakkaiden odotuksiin

Vaikka vastuullisuus on kasvava trendi jonka eteen tehdään yrityksissä paljon töitä, usein ajatuksen vieminen käytäntöön ei ole helppoa.

Ympäristöä ja energiaa säästävät ratkaisut ovat tänä päivänä kysytympiä kuin koskaan. Asiakkaat osaavat vaatia yrityksiltä kierrätetyistä ja myrkyttömistä materiaaleista valmistettuja tuotteita.

Yritykset, jotka toteuttavat liiketoiminnassaan johdonmukaisesti vastuullisuutta, ovat havainneet sen positiiviset vaikutukset muun muassa liikevaihtoon ja asiakkaiden mielikuviin. Vastuullinen yritys on asiakkaille houkutteleva.

Hyvällä ympäristöasioiden hallinnalla voikin olla merkittävä vaikutus asiakaskokemukseen. Näillä valinnoilla rakennat kestävää kehitystä, kilpailuetua, sekä resurssitehokkuutta.

ISO 14001 ympäristöjärjestelmä ohjaa kestäviin valintoihin. Ympäristöjärjestelmä onkin nykypäivän kilpailukentässä yritykselle tärkeä apuväline.

Viesti ympäristöasioiden huomioimisesta

ISO 14001 ympäristöjärjestelmä kertoo asiakkaalle, että yritys huomioi liiketoiminnassaan:

 • toimintojen, tuotteiden ja palveluiden elinkaaren ympäristönäkökohdat
 • Lupa-asiat ympäri maailman
 • Kustannuksien ja hukkamateriaalin minimoinnin
 • Ympäristö ym. Riskien hallinnan
 • Henkilöstön ympäristötietoisuuden jatkuvan kehittämisen

Yrityksen kannattaa liiketoiminnassaan panostaa ratkaisuihin, jotka viestivät brändin vastuullisuudesta ja luontoystävällisyydestä.

Tämän vuoksi vastuullisesti toimivan yrityksen luonnollinen valinta auto- ja mainosteippauksiin on ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti toteutettu ratkaisu.

Mitä ympäristöystävällinen autoteippaus käytännössä tarkoittaa?

Autoteippauksen tai mainosteippauksen toteuttaminen ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän vaatimusten mukaisesti tarkoittaa yksinkertaisimmillaan teippauksessa käytettävien materiaalien ja menetelmien valitsemista luontoarvot huomioiden.

Tähän tarkoitukseen soveltuu esimerkiksi uusi ImagePerfect™ EverGreen tuotesarja ympäristöystävällisiä tulostus- ja leikkuritarroja.

 • ImagePerfect™ EverGreen
 • 100 % PVC-vapaa ja pehmenninvapaa
 • Pakattu ilman muoviteippiä ja suojattu biohajoavilla pusseilla
 • Vesipohjainen, 100 %:sti liuotinvapaa liima
 • Valmistettu Iso-Britanniassa, Eurooppalaisten tuottajien raaka-aineista, hiilijalanjälki minimoiden
 • Taustapaperi 100 % kierrätettyä FSC-sertifioitua paperia
 • Sisältää erillisten komponenttien kierrätys- ja/tai hävitysohjeet

PVC-vapaat tulosteet – ei mikromuovia luontoon

Teippi-Z on ollut jo pitkään ympäristöystävällisen teippaamisen ja tulostamisen edelläkävijä. Suomen ensimmäiset lateksitulostimet hankittiin meille jo vuosia sitten. Meidän nykyisellä lateksitulostimella voi tulostaa autoteipit ja muut mainosteipit PVC-vapaalle tulosteelle, joista ei päädy mikromuovia luontoon.

Kysy lisää ympäristöystävällisistä teippauksista sivun lopusta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai soita.

Ympäristöystävälliset mainosteipit helposti ja nopeasti

Yrityksemme tarjoaa ympäristöystävälliset autoteippaukset ja mainosteippaukset nopealla aikataululla, joustavasti tarpeidesi mukaan.

Autoteippauksen yhteydessä voidaan myös toteuttaa erilaiset suojaukset, esimerkiksi umpiot, tuulilasi, tai puskurin lastaussuojaus.

Vuosiksi brändin mukaiseksi teipattava auto vaatii aurinkoa, pesua ja kulutusta kestävät materiaalit.
Lyhytaikaisiin kampanjateippauksiin riittää kevyemmät ratkaisut.

Autamme tekemään ympäristäystävällisiä teippaus- ja tulostusratkaisuja

Olipa tarpeesi mikä tahansa, teemme ympäristön kannalta oikeiden valintojen tekemisen helpoksi. 

Oikein valitut materiaalit ja tuotantomenetelmät säästävät ympäristöä. Tulostamme teipit myrkyttömin lateksivärein, PVC-vapaalle teipille, jotka ovat ympäristöystävällisyydessään huippuluokkaa.

Yhteistyömme alan johtavien materiaalin toimittajien, kuten 3M:n kanssa, takaa parhaat ratkaisut tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Kohta 30-vuotisen toimintamme mittaan olemme luoneet laajan ja osaavan kumppaniverkoston, jonka avulla toteutamme suuriakin kokonaisuuksia ympäri Suomen. Myös brändinne mukaisten asennusvalmiiden teippien varastointi ja logistiikka hoituu totutusti.

Kysy meiltä lisää

Autoteippaus ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä yhteenvetona

Oikein valitut materiaalit ja tuotantomenetelmät säästävät ympäristöä. Olipa tarpeesi mikä tahansa, siihen löytyy vastuullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Autoteippaus ja mainosteippaus voidaan tehdä ISO 14001 ympäristöjärjestelmän vaatimusten mukaisesti ja se on ympäristöystävällisyyteen panostavalle yritykselle järkevä vaihtoehto useasta syystä:

Vastuullinen yritys mainostaa ympäristöjärjestelmän mukaisilla teippauksilla myös arvojaan.
Materiaalien kierrätettävyys ja myrkyttömyys ovat lähes välttämättömyyksiä.
Vastuullisuus, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen tuovat kilpailuetua
Autoteippaus tai mainosteippaus ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaisesti auttaa konkretisoimaan ympäristöasiat sanoista teoiksi.

Vastuulliset valinnat tekevät hyvää sekä luonnolle että liiketoiminnalle

Säästät sekä rahaa että luontoa, ja autat luomaan positiivisia mielikuvia brändistäsi.

Yritykset, joiden liiketoiminnassa painottuu vastuullisuus, tutkitusti näkevät sen positiiviset vaikutukset muun muassa liikevaihtoon ja asiakkaiden mielikuviin.

Ympäristöjärjestelmä on modernille yritykselle erinomainen apuväline, sillä ympäristöä ja energiaa säästävät ratkaisut ovat tänä päivänä kysytympiä kuin koskaan.

Näistä syistä vastuullisesti toimivan yrityksen kannattaa valita auto- ja mainosteippauksiin ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti räätälöidyt ratkaisut.

Kiinnostuitko ympäristöystävällisesti toteutettavasta auto- tai mainosteippauksesta?

Olipa yritykselläsi jo ympäristöjärjestelmä, tai vasta suunnittelet sellaisen hankkimista, kannattaa mainos- ja autoteippaukset teettää ympäristöystävällisesti ISO 14001 -järjestelmän vaatimukset huomioiden.

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soita, niin autamme mielellämme valitsemaan juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat ympäristöystävälliset materiaalit ja menetelmät.

Ota meihin yhteyttä!

Soita puh. 020 729 1500, lähesty lomakkeella,
laita sähköpostia info@teippi-z.fi tai tule käymään.

Autamme valitsemaan sinulle parhaat ratkaisut.

Teippi-Z Oy
Niittytie 25
01300 Vantaa

Löydä meidät Google kartasta

Avoinna:
ma–pe 08–16 (tai sopimuksen mukaan)
la suljettu

Nyt kiinnostaa